KUPI ULAZNICE

…ili tipkaj na email
info@magic-leon.com

Opći uvijeti korištenja i pravila privatnosti

1. Uvod

Dobrodošli na www.magic-leon.com. Ova web stranica je u vlasništvu i upravlja njome Magic Leon vl. Leon Žilavi, Obrt za zabavne djelatnosti, OIB: 17596141917 (u daljnjem tekstu “mi”, “nama”, “naš”). Pristupanjem našoj web stranici i kupnjom ulaznica za naše nastupe, prihvaćate ove Opće uvjete i izjavu o privatnosti.

2. Usluge

Prodajemo ulaznice za nastupe Magic Leona. Sve ulaznice kupljene putem naše web stranice podliježu ovim Općim uvjetima.

3. Cijene i plaćanje

Cijene svih ulaznica su jasno navedene na našoj web stranici. Sva plaćanja se vrše putem sigurnih online metoda plaćanja točnije putem MyPOS naplatnog sustava ili direktnom uplatom na transakcijski račun naše banke. Kada kupac odabere direktnu uplatu na račun naše banke i ukoliko ista nije vidljiva u roku od 48 sati, narudžba se poništava.

4. Povrat novca

U slučaju otkazivanja nastupa, kupci će biti obaviješteni putem e-maila i novac će im biti vraćen.
Povrat novca za ulaznice nije moguć ukoliko nastup nije otkazan.

5. Prava i obveze

Kupnjom ulaznice, kupac stječe pravo na prisustvovanje odabranom nastupu. Kupac je dužan poštivati pravila ponašanja tijekom nastupa. Prilikom dolaska na događaj potrebno je prikazati jedinstvenu ulaznicu koju je kupac zaprimio prilikom plaćanja na email adresu. Ulaznice je potrebno isprintati ili prikazati na mobilnom uređaju.

6. Promjene uvjeta

Zadržavamo pravo izmjene ovih Općih uvjeta u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena će biti objavljena na ovoj stranici.

7. Kontakt

Za sva pitanja ili nedoumice vezane uz ove Opće uvjete, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na info@magic-leon.com.

 

Izjava o privatnosti

 

1. Prikupljanje osobnih podataka

Prikupljamo osobne podatke koje nam dostavite prilikom kupnje ulaznica, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vaše ime, adresu, e-mail adresu i podatke o plaćanju.

2. Korištenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristimo samo u svrhu obrade vaše kupnje i pružanja naših usluga. Ne dijelimo vaše osobne podatke s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka.

3. Sigurnost

Poduzimamo sve razumne mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših osobnih podataka i zaštitili ih od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja.

4. Prava korisnika

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR), imate pravo pristupa svojim osobnim podacima, pravo na ispravak netočnih podataka, pravo na brisanje podataka i pravo na ograničenje obrade podataka.

5. Promjene Izjave o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove Izjave o privatnosti u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena će biti objavljena na ovoj stranici.

6. Kontakt

Za sva pitanja ili nedoumice vezane uz ovu Izjavu o privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na info@magic-leon.com.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna