Pozovi me i vidimo se…
(385) 091 6050 900

…ili tipkaj na email
info@magic-leon.com

1. Uvod

Dobrodošli na www.magic-leon.com. Ova web stranica je u vlasništvu i upravlja njome Magic Leon vl. Leon Žilavi, Obrt za zabavne djelatnosti, OIB: 17596141917 (u daljnjem tekstu “mi”, “nama”, “naš”). Pristupanjem našoj web stranici i kupnjom ulaznica za naše nastupe, prihvaćate ove Opće uvjete i izjavu o privatnosti.

2. Usluge

Prodajemo ulaznice za nastupe Magic Leona. Sve ulaznice kupljene putem naše web stranice podliježu ovim Općim uvjetima.

3. Cijene i plaćanje

Cijene svih ulaznica su jasno navedene na našoj web stranici. Sva plaćanja se vrše putem sigurnih online metoda plaćanja točnije putem MyPOS naplatnog sustava.

4. Povrat novca

U slučaju otkazivanja nastupa, kupci će biti obaviješteni putem e-maila i novac će im biti vraćen.
Povrat novca za ulaznice nije moguć ukoliko nastup nije otkazan.

5. Prava i obveze

Kupnjom ulaznice, kupac stječe pravo na prisustvovanje odabranom nastupu. Kupac je dužan poštivati pravila ponašanja tijekom nastupa.

6. Promjene uvjeta

Zadržavamo pravo izmjene ovih Općih uvjeta u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena će biti objavljena na ovoj stranici.

7. Kontakt

Za sva pitanja ili nedoumice vezane uz ove Opće uvjete, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na info@magic-leon.com.

 

Izjava o privatnosti

 

1. Prikupljanje osobnih podataka

Prikupljamo osobne podatke koje nam dostavite prilikom kupnje ulaznica, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vaše ime, adresu, e-mail adresu i podatke o plaćanju.

2. Korištenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristimo samo u svrhu obrade vaše kupnje i pružanja naših usluga. Ne dijelimo vaše osobne podatke s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka.

3. Sigurnost

Poduzimamo sve razumne mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših osobnih podataka i zaštitili ih od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja.

4. Prava korisnika

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR), imate pravo pristupa svojim osobnim podacima, pravo na ispravak netočnih podataka, pravo na brisanje podataka i pravo na ograničenje obrade podataka.

5. Promjene Izjave o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove Izjave o privatnosti u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena će biti objavljena na ovoj stranici.

6. Kontakt

Za sva pitanja ili nedoumice vezane uz ovu Izjavu o privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na info@magic-leon.com.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna