KUPI ULAZNICE

…ili tipkaj na email
info@magic-leon.com

Iznenadio sve prisutne polufinalnim nastupom

Još hajde prvi dio je išao nekim tokom koji sam očekivala, ali onaj dio na stolici stvarno ne kužim. Niti želim shvatiti kako to radiš. Bio si naravno šarmantan kao i prošli put, komentirala je Maja

Nakon osvajanja ‘zlatnog gumba’ koji mu je omogućio izravan ulazak u polufinale, Magic Leon ide dalje u finalnu emisiju!

Magic Leon i Farija Gaši, dva su zlatna gumba ove sezone i oboje su zaslužili prolazak u finale! Uz njih, u finale je prošao i plesni klub Caf Spliters.

Magic Leon na pozornici je izveo novi mađioničarski trik, a voditelji su mu poručili da ih je oduševio.  – Kad bi svi mađioničari bili kao ti, onda bi moja izjava da su svi mađioničari dosadni pala u zaborav – rekla je članica žirija Martina Tomčić.

– Ono što je sasvim sigurno uz bjelku tvoja najveća prednost je tvoj fizikus i izraz. Imaš i plesnih i glumačkih elemenata, vrlo si vješt dok kliziš pozornicom od jednog do drugog punkta i vežeš ih u jednu točku. I hvala još jednom na zlatnim konfetama – nizala je pohvale Martina.

Cijeli polufinalni nastup možete pogledati u nastavku

Podjeli

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna