Kao vlasnik portala “Magic Leon” ove opće uvjete korištenja propisuje Rollysoft d.o.o., Bartola Kašića 8, 33520 Slatina (dalje u tekstu: Rollysoft). Korisnik portala “Magic Leon” je svaka osoba koja pristupi portalu na internetskoj adresi https://www.magic-leon.com i koristi usluge sadržane na njemu, prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja. Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika portala i njegovih usluga sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika usluga portala i ostalih korisnika Interneta od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između Rollysofta i korisnika koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Hrvatske. Slijedeći uvjete korištenja korisnik osigurava sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje portala “Magic Leon “.

  1. Opći uvjeti

1.1. Korisnik koristi portal “Magic Leon ” i Internet isključivo na svoj rizik. Rollysoft ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost po pitanju štete koje korisnik pretrpi korištenjem usluga ovog portala i Interneta.

1.2. Ako iz bilo kog razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo Vas da ne koristite naše usluge i da se ne registrirate na našem portalu kao korisnik.

  1. Plaćanje i dostava

2.1 Rollysoft d.o.o. ne dostavlja fizički robu na adresu kupca (osim ako je kupac prilikom rezervacije jednog od paketa odabrao kupnju postera sa potpisima), nego se naručeni proizvodi i usluge isporučuju putem Interneta: Prijenos uživo personaliziranog Virtualnog Showa.

Nakon obavljenje rezervacije Virtualnog nastupa i po primitku uplata, na email adresu kupca Rollysoft će isporučiti račun, a po odabiru prilikom kupnje može biti isporučen i R1 račun.

Ukoliko se kupac predomisli može zatražiti povrat novca za rezervaciju paketa. Rollysoft d.o.o. jamči za istinitost podataka navedenih u opisima proizvoda i usluga.

2.2 Plaćanje proizvoda i usluga na portalu ” Magic Leon ” moguće je izvršiti na sljedeći način:

– Kupci iz Hrvatske: općom uplatnicom, internet bankarstvom, virmanom
– Kupci koji nisu iz Hrvatske: bankovnom transakcijom

  1. Zaštita privatnosti

3.1 Rollysoft d.o.o. obavezuje se na čuvanje privatnosti svih registriranih korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke. Prikupljeni podaci se neće koristiti za marketinške kampanje, niti za bilo koju namjenu osim za onu zbog koje su nam povjereni. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri Rollysoft d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

3.2 Računalni kolačići (Cookies) koji se smještaju na računalo kupca prilikom kupovine na našim stranicama imaju funkciju zadržavanja postojeće sesije, tj. razdoblja razmjene podataka (Session) i nemaju nikakvu drugu funkciju.

3.3 Kod online transakcija odnosno plaćanja kreditnim karticama, kritični podaci kao što je broj kreditne kartice upisuju se tek nakon preusmjeravanja Vašeg pretraživača na zaštićene stranice Raiffeisen banke, što omogućava najveći stupanj sigurnosti. „Alba Marketing“ NE prikuplja podatke o kreditnim karticama.

  1. Web Shop

Rollysoft d.o.o. na portalu magic-leon.com u sklopu web shopa u ponudi ima 3 Virtual Show programska paketa i poster (dimenzija100x60 cm) sa potpisima Magic Leona i Mr. Mončine. Cijene proizvoda i usluga su slijedeće:

– Virtual Magic – Basic – Cijena 299,00 kn (sa uključenim PDV-om)
– Virtual Magic – Classic – Cijena 399,00 kn (sa uključenim PDV-om)
– Virtual Magic – Maxi – Cijena 499,00 kn (sa uključenim PDV-om)
– Poster sa potpisima Magic Leon i Mr. Mončina – Cijena 50,00 kn (sa uključenim PDV-om)

  1. Autorska prava

„Magic Leon“ polaže autorska prava na sve vlastite tekstualne sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sitea, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Magic-leon.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja iz dnevnih novina i Internet časopisa, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Svi sadržaji koji nisu autorsko djelo magic-leon.com su potpisani od strane autora djela i napisan je njihov izvor (tekstovi, fotografije).

Magic-leon.com ne odgovara za istinitost tekstova koje donosi kao prenesenu vijest iz drugih izvora ili medija.

Ukoliko netko smatra da su objavom teksta i/ili fotografije povređena njegova privatna, autorska ili druga prava, molimo da nas obavijesti na [email protected] te ćemo sporni sadržaj ukloniti.

Sve sadržaje na magic-leon.com koristite na vlastitu odgovornost i magic-leon.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istog sadržaja.

Korištenje bilo kojeg dijela magic-leon.com, grafike, fotografija i/ili koda nije dozvoljeno bez pismenog odobrenja autora, te administratora magic-leon.com

  1. Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Magic-leon.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

  1. Donacije

Rollysoft d.o.o. (u daljnjem tekstu DONATOR)obvezuje se od svake prodaje Virtual Magic Show-a na portalu magic-leon.com dio iznosa donirati ZAKLADI DJEČJA ONKOLOGIJA REBRO.

-Za prodani paket Virtual Magic – Basic donira se iznos od 50,00 kn
-Za prodani paket Virtual Magic – Classic donira se iznos od 100,00 kn
-Za prodani paket Virtual Magic – Maxi donira se iznos od 125,00 kn

Donator ovim donacijama potpomaže djelatnosti ZAKLADE DJEČJA ONKOLOGIJA REBRO ZAGREB čija je svrha poticanje izgradnje i sudjelovanja u financiranju izgradnje i opremanja odjela dječje hematologije i onkologije u Zagrebu u sastavu KBC Zagreb te podupiranje liječenja maligno oboljele djece.

Primatelj donacije se obvezuje primljena sredstva isključivo utrošiti na ostvarenje zakladne svrhe.

  1. Izmjene uvjeta korištenja

Magic-leon.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama.