Često postavljena pitanja

Početna stranica » Često postavljena pitanja

Nama ne treba previše prostora da bi napravili nastup. Za našu opremu je potrebno samo 2m2. Često je Vaša dnevna soba idealno mjesto za izvođenje. Djeca mogu sjediti na trosjedu ili čak na podu i uživati u čarolijama.

Ne. Svu opremu nosimo sa sobom, pa tako i stol.

 

Naravno! Nastup Magic Leona može biti i vani ukoliko vrijeme to dozvoljava. Istina da je puno bolje u zatvorenom prostoru raditi pošto djeca vani teže održavaju koncentraciju.

 

Vaša kuća i Vaša pravila, što znači da možete raditi što želite. No mi preporučamo da hranu i pića servirate djeci prije ili poslije samog programa pošto to može biti velika dekoncentracija za djecu. Također cijeli nastup je interaktivan, stoga je bitno da svi mogu neometano sudjelovati u točkama.

Cijena ovisi o tome koji programski paket ćete odabrati. U ponudi imamo 4 programska paketa posebno prilagođena za djecu. Za cijenu pojedinog paketa molimo da nas kontaktirate putem kontakt obrazca ili na 091/6050-900

Ukoliko je nastup od dana rezervacije udaljen 20 dana ili više, potrebno je unaprijed platiti 50% od cijene nastupa. Imali smo nekoliko neugodnih iskustava u kojima bi klijent rezervirao nastup i onda otkazao nekoliko dana prije, a mi smo nekog drugog odbili za isti termin pošto smo rezervirali datum za prvog klijenta.

 

Naravno! Nastup Magic Leona je posebno prilagođen za djecu od 4-15 godina. Većina mađioničara ne pita za godine djece pošto nemaju prilagođen nastup. Zato Vas mi prilikom rezervacije pitamo za uzrast da znamo program posebno prilagoditi.

 

Iz iskustva vam možemo reći da je dobro započeti program 30-60 minuta nakon što je vaš rođendanski tulum započeo. Tako će svi oni koji će možda kasniti doći na vrijeme za nastup.

Naravno! U tom slučaju svi slavljenici su glavne zvijezde našeg programa.